Evenementen

 

Blind Lunch 2018

Datum: 4 t/m 16 juni 2018
Tijd: 12.00 – 14.00
Locatie: Diverse horecalocaties in Schijndel

Blind Lunch. Lunchen met een andere ondernemer zonder dat je van tevoren weet met wie je gaat lunchen. Gegarandeerd een verrassend gesprek en een leuke gelegenheid om andere ondernemers (beter) te leren kennen. Iedereen kan zich individueel inschrijven en wij zorgen dat bij elke lunch twee deelnemers zullen zijn.

Deelnemers
Bij deze editie van Blind Lunch nodigen we alle leden uit van OCS en van SNO, maar zullen we ook de andere ondernemers van POM vragen om in Schijndel te komen lunchen. De deelnemers zullen voor het grootste deel dus Schijndelse ondernemers zijn. Daarnaast doen de schooldirecteuren uit Schijndel mee en de bedrijfsfunctionarissen van de gemeente Meierijstad.

Doel
Het doel van de lunches is om mensen met elkaar in gesprek te brengen. Gesprekken met ondernemen als centraal thema, maar die natuurlijk elke kant op kunnen. Al naar gelang de interesses van de deelnemers. We zullen ook een kaart op tafel hebben liggen met een vraag waar we aan het einde van de lunch graag een gezamenlijk antwoord op zouden willen hebben. De kaarten met antwoorden zullen we dezelfde dag nog op onze site publiceren.

OCS en Horecavereniging Schijndel
De Horecavereniging Schijndel is enthousiast over deze activiteit en heeft aangegeven graag iets terug te willen doen voor alle lunches die we bij hun gaan besteden. Een percentage van de opbrengst staan zij af aan ons. Wij zullen dat bedrag op onze beurt verdubbelen aan lunchbonnen besteden. Met het bestuur zullen we bekijken hoe we die bonnen vervolgens teruggeven aan ondernemers of gebruiken als stimulans voor startende ondernemers om het gesprek aan te gaan.

Doe je mee?
Je kunt je op de SNO-website als persoon inschrijven tot en met vrijdag 25 mei. Je geeft aan welke dagen je tussen 12:00 en 14:00 uur tijd hebt en dan krijg je op maandag 28 mei van ons bericht met dag, tijd en lunchgelegenheid. Denk er dus wel aan dat u ter plekke uw eigen lunch moet betalen!

U kunt zich aanmelden voor Blind Lunch middels de mailing die verstuurd is.

ledenbijeenkomst & BBQ

Datum: 21 juni 2018
Tijd: 18.00 – 22.00
Locatie: Camping ‘Het Goeie Leven’,¬†Vlagheide 8b in Schijndel

De zomer-activiteit van ondernemersvereniging OCS vindt plaats op donderdagavond 21 juni.
Nadat eerst enkele inhoudelijke zaken zijn besproken zal er vervolgens een informeel samenzijn middels een geheel verzorgde BBQ met een drankje.


Deze bijeenkomst is op uitnodiging.

ledenbijeenkomst

Datum: 4 oktober 2018
Tijd: 08.00 – 10.00
Locatie: volgt

ledenbijeenkomst

Datum: 11 december 2018
Tijd: 08.00 – 10.00
Locatie: volgt